Aan de nieuwe Stadskade

WONEN IN GOUDA

In de nieuwe woonwijk Westergouwe ten westen van de binnenstad van Gouda, verrijst een compleet nieuwe wijk met ruim 4000 woningen. Een wijk op fietsafstand van de binnenstad en vlakbij alle voorzieningen die Gouda te bieden heeft. Door de gunstige ligging vlakbij de snelweg is het een mooie plek voor forenzen. Westergouwe is een wijk voor iedereen: van  jong tot oud en van singles tot gezinnen. De prachtige woningen worden gebouwd in gezellige wijkjes van 50 tot 100 woningen.  Aan de Nieuwe Stadskade is een onderdeel van Westergouwe.

Uniek wonen Aan de Nieuwe Stadskade

Wil je wonen in een nieuwbouwhuis met de uitstraling van een grachtenpand uit de Goudse binnenstad? Dan is de Nieuwe Stadskade een echte aanrader. 66 grote kadewoningen worden gerealiseerd en de koper heeft veel eigen inbreng. Er wordt uitgegaan van 4 verschillende typen woningen, waar je zelf de indeling van kunt bepalen. De woningen aan de Nieuwe Stadskade worden gerealiseerd aan de rand van Westergouwe, op fietsafstand van het centrum van Gouda. Lees hieronder meer over de specificaties van de koopwoningen Aan de Nieuwe Stadskade of neem contact met ons op.
Neem contact op

Specificaties woningen aan de Nieuwe Stadskade

  • Alle kadewoningen zijn groot. Circa 135 tot 183 m2.
  • Standaard drie woonlagen. Een vierde woonlaag is optioneel.
  • Veel indelingsvariatie en keuzemogelijkheid
  • Verschillende woningbreedtes: 5.70 of 6.60 meter breed
  • Drie verschillende trapvariaties: Spiltrap, dwarstrap of tegen de wand
  • Laat je verrassen door de ‘special’ met een speelse puntvormige plattegrond tot circa zes meter breed
  • Een privétuin vóór en/of ruim terras over het water
  • Parkeermogelijkheid voor de deur of een parkeerplaats op eigen terrein
  • Te koop vanaf € 290.000 tot € 515.000 v.o.n.

Ben je benieuwd geworden naar de koopwoningen aan de Nieuwe Stadskade, vraag hier de brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hieronder de verschillende woningtypen van de Nieuwe Stadskade.

1/26 beschikbaar

Bouwnummer 23

€ 450.000
Hoekwoning
139 m2 tot 176 m2
5 kamers
Bekijken
4/4 verkocht

De Spiltrap

Uitverkocht!
Hoekwoning
151 m2 tot 183 m2
5 kamers
Bekijken
2/27 in optie

Bouwnummer 32 & 60

€ 446.545 tot € 516.545
Hoekwoning
138 m2 tot 184 m2
4 tot 6 kamers
Bekijken
1/9 in optie

Bouwnummer 46

€ 459.045
Rijwoning
137 m2 tot 158 m2
5 kamers
Bekijken

Over Westergouwe

Wonen in de Nieuwe Stadskade is wonen in Westergouwe, dé nieuwbouwwijk van Gouda. In Westergouwe worden veel verschillende typen woningen gebouwd; Eengezinswoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Geen één woning is hetzelfde doordat iedere koper zijn huis kan indelen door te mixen en matchen naar eigen wens.

Verscheidenheid aan woningen

De nieuwbouwwoningen in Westergouwe worden in verschillende fases gebouwd. De eerste bewoners zijn in 2016 in Westergouwe komen wonen. De wijk kenmerkt zich door een verscheidenheid aan woningen. Eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen of appartementen, voor elk wat wils! En het mooie is dat ieder huis zelf kan worden ingedeeld naar eigen wens.

Faciliteiten Westergouwe

Westergouwe krijgt zijn eigen faciliteiten. Winkels, gezondheidsinstellingen en een school. Daarnaast ligt Westergouwe op fietsafstand van de binnenstad van Gouda en is het pakken van een terrasje of het eten van een Goudse Stroopwafel binnen handbereik. In de toekomst krijgt Westergouwe ook een eigen winkelcentrum met meerdere winkels. In de vrije tijd kan heerlijk gerecreëerd worden op het water of in de nabijgelegen natuur.
Neem contact op Bekijk alle downloads

Zoekvenster sluiten