Nieuwbouwproject Zuid-Holland

Westergouwe is een bijzonder nieuwbouwproject in Zuid-Holland. Het project wordt gerealiseerd ten westen van Gouda en bestaat uiteindelijk uit circa 4000 woningen, geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van single tot gezin. Er zullen veel verschillende typen woningen worden gebouwd. Eengezinswoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, allen in gezellige wijken van elk 50 tot 100 woningen.

Nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade is bijzonder door zijn ligging midden in de groene polder van Zuid-Holland en door de uiteenlopende woningen die er worden gebouwd. Aan de rand van Westergouwe worden 66 kadewoningen gerealiseerd. De bouwstijl van deze koopwoningen op fietsafstand van het centrum van Gouda zijn geïnspireerd op de traditionele bouwstijl in de binnenstad. Iedere woningeigenaar kan de woning zelf mixen en matchen. Zo krijgt iedere woning Aan de Nieuwe Stadskade haar eigen unieke uitstraling.

Nieuwbouwwoning Aan de Nieuwe Stadskade

Als je wilt genieten van de natuur, maar toch ook een huis wilt met een stadse uitstraling, dan zit je goed met een schitterende kadewoning Aan de Nieuwe Stadskade in Gouda. De 66 koopwoningen worden gerealiseerd op een kade aan het water, net buiten het centrum van Gouda.

Voordelen van de nieuwbouwwoningen aan de Nieuwe Stadskade

  • Ruime woningen (tussen de 135 en 183 m²)
  • Gelegen aan het water
  • Zelf in te delen
  • Jonge wijk met veel gezinnen
  • Centrale ligging nabij voorzieningen en de snelweg
  • Dichtbij verschillende natuurgebieden

Unieke woningen

De nieuwbouwwoningen aan de Nieuwe Stadskade zijn stuk voor stuk uniek. Iedere koper kan namelijk het huis zelf samenstellen en indelen. Wil je een grote woonkeuken of juist een woonkamer met openslaande deuren naar het terras, een steiger aan het water? Alles is mogelijk. Binnen het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade zijn er vier typen woningen waaruit kan worden gekozen. Bekijk hieronder de verschillende woningtypen.

De Dwarstrap

Hoekwoning
Woonoppervlakte: 139 - 176 m2
Kaveloppervlakte: 73 - 148 m2
Kamers: 5
€ 331.500 - € 507.500
Meer informatie »

De Special

Rijwoning
Woonoppervlakte: 137 - 158 m2
Kaveloppervlakte: 72 - 80 m2
Kamers: 5
€ 327.000 - € 457.500
Meer informatie »

De Zijtrap

Hoekwoning
Woonoppervlakte: 138 - 184 m2
Kaveloppervlakte: 73 - 128 m2
Kamers: 4 - 6
€ 356.500 - € 507.500
Meer informatie »

De Spiltrap

Hoekwoning
Woonoppervlakte: 151 - 183 m2
Kaveloppervlakte: 87 - 139 m2
Kamers: 5
€ 359.000 - € 515.000
Meer informatie »

Doe nu alvast inspiratie op voor de inrichting van een van de koopwoningen Aan de Nieuwe Stadskade en vraag hier de brochure aan.

Nieuwbouwproject midden in Zuid-Holland

Wonen in een nieuwbouwwoning in Zuid-Holland heeft zo zijn voordelen. Je woont dicht bij de grote steden en alle voorzieningen zijn dichtbij. De woonwijk Westergouwe ligt nabij de snelweg en op fietsafstand van het treinstation van Gouda. Toch vind je in Westergouwe rust en vrijheid om te genieten met het hele gezin. Zo kun je in je vrije tijd heerlijk genieten van de prachtige natuur die Zuid-Holland te bieden heeft en kun je naar hartenlust recreëren op het water of in de nabijgelegen natuur.

Voorzieningen in Westergouwe

De binnenstad van Gouda is te bereiken op fietsafstand, waardoor een drankje op een van de terrasjes of het eten van een echte Goudse stroopwafel erg gemakkelijk wordt. Geen zin om naar de binnenstad te gaan? Geen probleem, want ook Westergouwe krijgt zijn eigen voorzieningen. Winkels, medische voorzieningen en een school zijn straks binnen handbereik binnen dit nieuwbouwproject in Zuid-Holland. Daarnaast beschikt deze nieuwe woonwijk over voldoende speelmogelijkheden voor kinderen en heeft het grote recreatieve mogelijkheden! Denk eens aan varen of vissen vanaf je eigen steiger of wandelen door het natuurgebied dat gerealiseerd is aan de zuidwestkant van de wijk.

 

Neem contact op         Bekijk alle downloads