Aan de nieuwe Stadskade

Bijzonder nieuwbouwproject in Gouda

Met 66 herenhuizen aan het water!

De architectuur

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op die van de panden in de historische binnenstad van Gouda. Door de toepassing van verschillende soorten en kleuren gevels heeft ieder huis een unieke uitstraling. Ook aan de binnenkant is elke woning anders, dankzij verschillende indelingen en andere plekken voor de trap. Jij bepaalt dus zelf welke woning het beste past bij jouw wensen.
Bekijk het aanbod

Genieten vanuit je tuin

De herenhuizen liggen in een halve maan rondom een groen binnengebied met in het midden een grote vijver. Hierdoor ontstaat er aan de voorzijde een rustige woonomgeving aan een autoluwe straat. De voortuin leent zich prima voor de vrijdagmiddagborrel met je vrienden of voor het lezen van een goed boek in de zon.
Woningaanbod bekijken

Wonen aan het water

Aan de achterzijde ervaar je het echte wonen aan het water gevoel. Het terras op de eerste verdieping vormt straks het verlengstuk van je woonkamer of keuken. Wil je nog dichter op het water zitten? Kies dan voor een steiger op waterniveau. Dan kun je in de zomer lekker ronddobberen in je bootje, of samen met je kind een hengeltje uitgooien.
Bekijk de woningen

Parkeren

In het binnengebied, waar de voordeuren en voortuinen van de herenhuizen liggen, is er voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s per woning. Wil je graag de auto op eigen terrein parkeren? Kies dan voor bouwnummer 58 t/m 66, want deze hebben een parkeerplek voor de woning.

Zoekvenster sluiten