Aan de nieuwe Stadskade

Koopwoningen in Gouda

Een koopwoning net buiten het centrum van Gouda, maar toch binnen 10 minuten op de fiets in de bruisende binnenstad? Dan zou een koopwoning van Aan De Nieuwe Stadskade goed kunnen aansluiten bij jouw woonwensen! Gouda is een gezellige stad, voorzien van veel leuke hotspots en een bruisend plein vol terrasjes en leuke winkels. Aan de Nieuwe Stadskade ligt zeer nabij de snelweg te midden van de polder en wordt omringd door grote waterpartijen. Een stukje Gouda in de polder en toch midden in de Randstad!

Over Westergouwe

Westergouwe is vol in ontwikkeling. Er wordt gebouwd in verschillende fases waarin zowel huur- als koopwoningen worden gerealiseerd. Vanaf mei 2016 zijn de eerste mensen in hun woningen gaan wonen. Westergouwe-I zal in 2019 worden afgerond. Ook de ontwikkeling van Westergouwe-II is inmiddels gestart. Hier zullen in de komende jaren circa 450 woningen worden gerealiseerd.

Wonen in Westergouwe kenmerkt zich door water en groen. Naast een grote waterplas, komen er drie wooneilanden en groene zones die overlopen in het natuur- en recreatiegebied aan de zuidwestkant van de wijk. De wijk is omringd door het karakteristieke open weidelandschap van de Zuid-Hollandse polder. Daarnaast zijn toch alle voorzieningen binnen handbereik.

Gezellige wijk

Westergouwe wordt een wijk voor zo’n 4000 gezinnen, van jong tot oud, met uiteenlopende typen huizen. Doordat ieder zijn of haar koopwoning kan indelen naar eigen smaak en er veel variatiemogelijkheden zijn, wordt iedere woning uniek en persoonlijk! Er worden stapsgewijs buurtjes gebouwd van 50 tot 100 woningen, zodat de straat gelijk netjes en gezellig is als de bewoners hun huizen betrekken. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen. Een boodschap of doktersbezoek is dus binnen handbereik. Door de vele waterpartijen, groenvoorzieningen en de unieke huizen, straalt Westergouwe rust en gezelligheid uit. Een plaatje om naar te kijken, heerlijk om in te wonen en een fijne plek om te recreëren!

Droomhuis gevonden?

Enthousiast geworden over de herenhuizen aan de Nieuwe Stadskade en wil je graag alle ins en outs weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de makelaars.
Neem contact op met de makelaar!

Zoekvenster sluiten